Naslovna Društvo Počinje postavljanje novogodišnje rasvete, zbog štednje fokus na centralne zone i ulice

Počinje postavljanje novogodišnje rasvete, zbog štednje fokus na centralne zone i ulice

0
PODELI
JKP Parking servis

Zbog mera štednje električne energije, pomoćnica gradonačelnice Niša, Vladislava Ivković, navodi da će grad biti okićen, ali primereno energetskoj krizi.

Rasveta neće biti postavljena u punom kapacitetu. Fokus će biti na centralna gradska jezgra, glavne ulice i trg.

Vanja Stojković foto: GP018

„Parking servis će sa novogodišnjom rasvetom početi ovih dana. Rasveta će biti postavljena tokom novogodišnjih praznika ali ne u punom kapacitetu. Znajući podatak da veliki broj turista boravi u našem gradu za vreme Novogodišnjih praznika, odlučili smo da to budu centralna gradska jezgra, glavne ulice i trg“, izjavila je Vladislava Ivković, pomoćnica gradonačelnice.

Ona je dodala da će novogodišnja rasveta biti smanjena i pored pomoći donatora i doprinosa gradskih opština.

„Imamo i veliki broj donatora za te dane, ali imajući u vidu korišćenje javne rasvete, ona će biti u manjem kapacitetu i u manjem obimu, imajući u vidu da svi zajedno poštujemo preporuku vlade o uštedi energije i zadatim kriterijumima koji su neophodni da se ispoštuju kako bismo što lakše prebrodili ovu krizu. Grad će biti okićen, ali primereno svemu ovome, i fokusiraćemo se na centralne ulice. S tim što će i gradske opštine sa svoje strane dati određeni doprinos“, zaključila je Vladislava Ivković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde