Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U ULICI PETRA ARANĐELOVIĆA

Voda na površini, nužan je iskop u ulici Petra Aranđelovića, na sredini ulice. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Petra Aranđelovića, na prostoru od ul. Dimitrija Tucovića do kružnog toka sa ul. Bubanjskih heroja.

RADOVI NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na asfaltu potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Jastrebačkih partizana, kod broja 29. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Jastrebačkih partizana.

KVAR NA VEZI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niško Banji, u ulici Vidoja Jovanovića, kod broja 36. Zbog popravke priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića, sa prilazima.

KVAR NA VEZI U ULICI STOJANA ANDRIĆA

Voda curi na spojnici u samom zidu šahte, potreban je iskop u ulici Stojana Andrića, kod broja 35. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Stojana Andrića.

RADOVI NA VEZI U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Kragujevački Oktobar, kod broja 21. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Kragujevački Oktobar.

RADOVI U ULICI ZORANA RADOSAVLjEVIĆA ČUPE

Tokom dana obavljaće se radovi na novom priključku u ulici Zorana Radosavljevića Čupe. Zbog tehnološkog postupka biće u prekidu vodosnabdevnje do 15 sati u ulici Zorana Radosavljevića Čupe i moguć prekid na širem prostoru do Dr Dragutina Petkovića i Marislava Radosavljevića. To su sledeće ulice: Stojana Anastasijevića, Svrljiška, Brodarska, Jastrebačka, Dr Petra Petrovića, Prahovska, Deli Jovana, Lužnička, Dr Dragutina Petkovića, Marislava Radosavljevića, deo Stanislava Biničkog, deo Knjaževačke.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde