Naslovna Sve vesti Niš RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

NASTAVAK RADOVA U ULICI VOJVODE MIŠIĆA

Nasravak radova na popravci priključne veze u ulici Vojvode Mišića. Radovi koji će se izvoditi neće uticati na vodosnabdevanje. Završetak radova je predviđen do 15 sati.

PRIKLjUČENjE NOVIH KORISNIKA NA MATEJEVAČKOM PUTU

Radovi na priključenju novih korisnika na Matejevačkom putu. Zbog radova na priključenju doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici na potezu od Knjaževačke ulice do Somborskog Bulevara do 15 sati.

KVAR NA MREŽI U RATKA SOFIJANIĆA

Kvar na vodovodnoj mreži u ulici Ratka Sofijanića kod broja 18, nužan iskop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U CARICE TEODORE U NIŠKOJ BANjI

Kvar na priključnoj vezi u ulici Carice Teodore kod broja 62 u Niškoj Banji, nužan isop. Zbog radova na popravci vodovodne mreže doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U PRVOJ KUTINI

Kvar na priključnoj vezi u Prvoj Kutini na ulazu kod table, potrebno raskopavanje. Zvog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom naselju do 15 sati.

RADOVI PO ŠAHTAMA KORISNIKA U MRAMORU I MRAMORSKOM POTOKU

Radovi na sanaciji kvarova u priključnim šahtama korisnika i popravci priključnih veza na više lokacija u celima Mramor i Mramorski Potok. Zbog ovih radova doćiće do prekida vodosnabdevanja u ovim selima do 15 sati.

KVAR NA PRIKLjUČNOJ VEZI U ULICI CARA LAZARA U SELU TRUPALE

Kvar na priključnoj vezi u ulici Cara Lazara u selu Trupale kod ambulante, potrebno raskopavanje. Zbog radova na popravci priključne veze doći će do prekida vodosnabdevanja u ovom selu do 15 sati.

KVAR NA SERVISNOM VENTILU U NOVOPAZARSKOJ ULICI

Kvar na servisnom vetilu u Novopazarskoj ulici kod broja 16. Zbog radova na osposobljavanju servisnoh ventila doći će do prekida vodosnabdevanja u ovoj ulici do 15 sati.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde