Naslovna Društvo Majica Goblina i knjiga Branka Golubovića Goluba na licitaciji

Majica Goblina i knjiga Branka Golubovića Goluba na licitaciji

0
PODELI
Licitacija Goblini knjiga i majica

Potpisana knjiga “Izgužvane misli” Branka Golubovića Goluba, frontmena popularnog benda Goblini, kao i majica povodom 30 godina rada benda, nalaze se na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš (LFN).

Novac koji se obezbedi ovim putem, kao i kroz sve druge aktivnosti LFN, biće iskorišćen za razvoj lokalne zajednice u Nišu i podršku kreativnim idejama građana. Licitacija je otvorena na fb stranici Lokalne fondacije Niš, do nedelje, 18. septembra u 13 sati. Ponude se daju isključivo u komentarima objave na fb. Početna cena je 3.000 dinara.

Branko Golubović Golub je i jedan od osnivača Goblina zajedno sa gitaristom, Alenom Jovanovićem i basistom, Vladislavom Kokotovićem. Bend ove godine slavi 30 godina postojanja. Do sada su objavili pet studijskih albuma, dva koncertna izdanja, kao i kompilacijsko izdanje, a u karijeri odsvirali više od 350 koncerata. Tokom devedesetih, Goblini su postali jedan od najvažnijih rok bendova u regionu, a takav status zadržali su i do danas.

Pozivamo sve Nišlije, ljubitelje Goblina, muzike i ljude koji žele da podrže lokalnu zajednicu, da licitiraju i postanu donatori.

***

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama za uređenje i ulepšanje grada. Do sada je podršku na tri javna konkursa dobilo ukupno 29 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije svih pet gradskih opština u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde