Naslovna Društvo Poziv građanima Gradske opštine Crveni Krst da se uključe u pripremi nacrta...

Poziv građanima Gradske opštine Crveni Krst da se uključe u pripremi nacrta Odluke o budžetu za 2023. godinu

0
PODELI

Pozivamo Vas da se uključite u pripremu nacrta Odluke o budžetu svoje Gradske opštine Crveni Krst za
2023. godinu.

Dugo vremena već trudimo se da najviši finansijski akt Gradske opštine Crveni Krst približimo Vama u čijoj službi i interesu opština i postoji, pa samim tim i budžet treba da služi toj svrsi. Sve to vreme budžet, projekti, prihodi i rashodi su javni kao i sam proces njegove pripreme i usvajanja.

Koristimo priliku da i ovog puta pomenuti akt usaglasimo sa potrebama svojih sugrađana kao i sa potrebama funkcionisanja opštine te Vas pozivamo da svojim predlozima, potrebama i sugestijama pomognete da se u budžetu planiraju sredstva kojima će se rešiti problemi bitni za našu zajednicu.

Ono što treba da uradite jeste da date predlog šta je po Vama prioritet izgradnje, uređenja životnog prostora ili usluge za narednu godinu. Ne moraju to biti veliki, strateški projekti već predlozi kako građanima vaših mesta, zgrada, naselja, ulica, poboljšati uslove života, oplemeniti životni prostor, privući nove stanare, olakšati kretanje i zadovoljenje osnovnih životnih potreba.

Sve svoje predloge i sugestije možete slati elektronskom poštom na info@gocrvenikrst.rs ili na adresu : Gradska opština Crveni Krst – Niš, bulevar 12. februar 89, 18000 Niš, sa napomenom „ Predlozi za budžet 2023. godine“, počev od 25. avgusta pa do 15. septembra 2022. godine.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde