Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
JKP Naissus

KVAR NA MREŽI U NASELjU DEVETI MAJ, U VLASOTINAČKOJ ULICI

Voda sa ulice odlazi u slivnik, potreban je iskop u naselju Deveti maj, u ulici Vlasotinačkoj, kod broja 18. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Vlasotinačkoj ulici.

KVAR NA POTISNOM CEVOVODU U SELU HUM

Voda na površini, potrebna je intervencija na potisnom cevovodu u selu Hum, kod rezervoara. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum. Ovom prilikom biće urađene i zamene prvih ventila na nekoliko adresa u pomenutom selu.

KVAR NA MREŽI U SELU JELAŠNICA

Voda na površini, nužan je iskop u selu Jelašnica, na uglu ulica Rimski put i Sedlinska. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulicama Rimski put i Sedlinskoj ali je moguć prekid i na prostoru sela Jelašnice. Ukoliko se ispune tehnički uslovi obaviće se intervencija i u ulici Prvog srpskog ustanka bb.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U ĐERDAPSKOJ ULICI

Voda na površini, potreban je ručni i mašinski iskop u ulici Đerdapskoj, kod broja 1. Ukoliko tehnički uslovi dozvole obaviće se zamena prvog ventila i kod broja 56. Zbog popravke priključnih veza biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Triglavskoj.

KVAROVI NA PRIKLjUČNIM VEZAMA U VIŠE ULICA

Voda u šahtama, potrebne su zamene prvih ventila na više adresa u ulicama: naselje Pasi Poljana, u ulicama 1300 kaplara, Gligorija Đaka; u ulici Zdravke Vučković, kod brojeva 11 i 24; u Marka Jovanovića, kod brojeva 11 i 20; u Prvomajskoj br. 12; u Pantelejskoj br. 13 i još neke. Zbog popravki priključnih veza moguć je kraći prekid vodosnabdevanja do 15 sati u pomenutim ulicama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde