Naslovna Društvo Dejan Cukić oduševio verne posetioce

Dejan Cukić oduševio verne posetioce

0
PODELI
Dejan Cukić foto: GO Medijana

Odličnom svirkom, na „Medijaninom kulturnom letu 2022.“ u organizaciji Gradske opštine Medijana, Dejan Cukić je pokazao zašto se njegovo ime pamti, a veliki broj posetilaca dokazao je da, uprkos dugom broju godina na sceni, pesme ovog muzičara ostaju neprolazne.

Ja bih da pevam…, Igramo na ulici, Zajedno, Ulica bez brojeva, što je i naziv devetog studijskog albuma ovog srpskog muzičara, a ujedno i peti koji je snimio sa svojom pratećom grupom Spori ritam bend, samo su neke od pesama, u kojima je publika na otvaranju Kulturnog leta u Medijani, mogla da uživa.

Posle koncerta Dejana Cukića u parku Sveti Sava, ovogodišnji koncerti koje najveća niška opština organizuje u okviru „Medijaninog kulturnog leta“ nastavljaju se u sredu, 10. avgusta, nastupom pop pevača Željka Vasića i pop-folk pevačice Mire Škorić.

Željko Vasića bi na sceni trebalo da bude od 21 sat do 22.30, dok je početak koncerta Mire Škorić predviđen za 22.40, i trajaće do ponoći. Medijanino leto zatvoriće Angelina Vujović, u četvrtak, 11. avgusta. Koncert počinje u 21 sat.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde