Naslovna Društvo Licitacija albuma i knjige Nikole Vranjkovića

Licitacija albuma i knjige Nikole Vranjkovića

0
PODELI
Knjiga i albumi Nikole Vranjkovića

Otvorena je nova licitacija Lokalne fondacije Niš (LFN) na kojoj se nalaze potpisana cd izdanja i knjiga Nikole Vranjkovića, poznatog muzičara. Za ljubitelje njegovog stvaralaštva, ali i za sve ljude koji žele da daju podršku lokalnoj zajednici, dostupni su knjiga pesama i album „Bremeplov“ kao i album „Veronautika“

Sva izdanja dolaze sa potpisom autora. Novac koji LFN obezbedi na ovoj licitaciji, kao i kroz sve druge aktivnosti biće vraćen lokalnoj zajednici u Nišu, kroz programe uređenja, ulepšanja grada.

Nikola Vranjković je poznati muzičar, koji se dokazao kao pevač, gitarista, kompozitor, tekstopisac i muzički producent.

Licitacija je otvorena na fb stranici Lokalne fondacije Niš, do nedelje, 14. avgusta u 17 sati. Ponude se daju isključivo u komentarima objave na fb. Početna cena je 3.000 dinara.

***

LFN kroz licitacije, donacije pojedinaca, društveno odgovornih kompanija i organizacija prikuplja sredstva za podršku najboljim idejama građana. Do sada je podršku na tri javna konkursa dobilo ukupno 29 inicijativa formalnih i neformalnih grupa građana, sa teritorije četiri od pet gradskih opština u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde