Naslovna Društvo Predsednik GO Medijana Nebojša Kocić razgovarao sa građanima

Predsednik GO Medijana Nebojša Kocić razgovarao sa građanima

0
PODELI

Кomunalni problemi, način sanacije krovova u stambenim zgradama, delokrug rada profesionalnih upravnika – neke su od tema o kojima je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Кocić razgovarao danas sa građanima Niša.

Prijem kod prvog čoveka najveće niške opštine organizovan je na zahtev Nišlija, od kojih neki i nisu sa teritorije Medijane. Кako su objasnili, najveća niška opština nekako im je prva adresa kojoj se obraćaju i gde uvek nailaze na otvorena vrata. Građanin koji živi na Bulevaru Nemanjića žalio se i na saobraćajnu buku u večernjim satima, posebno tokom vikenda, ali i nepropisno parkiranje u ovom delu grada.

Nebojša Kocić u razgovoru sa građanima/foto:Pr

 

Građani su se interesovali kako mogu da pomognu u radu same opštine, da bi teritorija koju pokriva Medijana bila urednija i čistija, a oni zadovoljniji. Razgovaralo se i o radu udruženja čiji su članovi slabovide osobe i pomoći koju opština može da im pruži.

Nebojša Kocić u razgovoru sa građanima:foto:promo

Po rečima predsednika Кocića, iako je vreme godišnjih odmora, prijemi građana biće nastavljeni ukoliko ima interesovanja i zahteva, jer problemi i građani ne smeju i ne mogu da čekaju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde