Naslovna Sve vesti Niš Dragana Sotirovski pred sutrašnji miting SNS-a u Nišu: Izvršna vlast nema opoziciju

Dragana Sotirovski pred sutrašnji miting SNS-a u Nišu: Izvršna vlast nema opoziciju

0
PODELI
Dragana Sotirovski, članica predsedništva Srpske napredne stranke i aktuelna gradonačelnica Niša, dala je komentar pred sutrašnji završni miting SNS-a u Nišu, uoči izbora koji će se održati 3. aprila.

„Sve ono što je SNS uradila od 2012. godine, ovih dana je bilo pitanje da li Naprednjaci asfaltiraju ulice i rade kanalizaciju. To radi izvršna vlast, ali izvršna vlast nema opoziciju. Mi smo jedina stranka, sa našim koalicionim partnerima, tako da se to podrazumeva, za one koji poznaju politiku”, izjavila je Sotirovski, pa prokomentarisala odnos predsednika Srbije Aleksandra Vučića prema Nišu.

Niš je predsedniku Vučiću itekako važan, a to se vidi po svim investicijama koje su stigle u naš grad poslednjih godina, počev od direknih stranih investicija koje dolaze u naš grad, otvaranja fabrika, zatim svih projekata koji očekuju ovaj grad. Nedavno smo postavili kamen temeljac za novu zgradu aerodroma, uskoro se očekuje izgradnja tornja. Uskoro se očekuje, uz pomoć države, revitalizacija deponije i izgradnja nove deponije za 12 lokalnih samouprava nekoliko naših okruga, i naravno, izmeštanje pruge, kao jedan važan projekat. Sve to Grad Niš ne bi mogao sa skromnim budžetom da uradi da nije pomoći države, a kada imamo Aleksandra Vučića kao predsednika države i jedne od najvećih partija na Balkanu, onda znamo da nam sledi dobra budućnost.”

Ona je potom ocenila da je bitno da Grad ima dobre projekte i ideje, kako bi i od sopstvenih para mogao da realizuje važne projekte.

“Istovremeno, ovaj Bulevar jeste početak izgradnje jednog velikog naselja, za koji su mnogi pitali gde se tačno nalazi. To je naselje Ardija, za koje država takođe planira izgradnju 2.400 stanova za snage bezbednosti. Mi smo završili naš deo razminiranja nekadašnjeg vojnog kompleksa. Platili smo 99 miliona za razminiranje budućih saobraćajnica. Takođe smo uradili i arheološka istraživanja na budućoj trasi ovog Bulevara, a sada nam ostaju arheološka istraživanja u delu budućeg naselja, gde arheolozi očekuju da nađu nešto iz svog domena. Mislim da se Niš, u pravom smislu reči, širi i postaje važan grad na mapi Srbije i Zapadnog Balkana”, poručila je Sotirovski.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde