Naslovna Sve vesti Niš Premijerka Brnabić obišla štand Srpske napredne stranke u Nišu

Premijerka Brnabić obišla štand Srpske napredne stranke u Nišu

0
PODELI
Premijerka Srbije dodelu ključeva pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane iskoristila je i za stranačke aktivnosti u Nišu, pa je posetila predizborni štand Srpske napredne stranke, čiji je član, na Trgu kralja Milana.

Državna je obaveza da podelimo 150 stanova pripadnicima Vojske Srbije. Nakon toga se bavim stranačkim aktivnostima. Došla sam da zahvalim našim članovima, simpatizerima i aktivistima na svemu što rade svakodnevno, i da ih zamolim još jednom da razgovaraju sa građanima i daju sve od sebe, jer je suština bavljenja politikom to da rešavate ljudima probleme i da svaki dan uradite nešto za svoju zemlju i svoj narod. Zadovoljna sam svime što sam videla, imamo još mnogo stvari da uradimo u Nišu, i zbog toga i trčimo tu trku 3. aprila, da završimo ono što smo započeli u prethodnom periodu”, rekla je Brnabić.

Premijerka Brnabić u obilasku štanda SNS-a u centru grada/foto:gp018

Potom je govorila o predizbornoj kampanji i kontaktu sa članovima stranke.

“To mi daje snagu i energiju. Posao je naporan, ali kada vidim kakva je podrška za SNS, onda sve vredi i nastavite da se borite. 3. aprila se odlučuje da li će Srbija nastaviti da ide u budućnost ili se vrattiti u prošlost. Da li ćemo do 2026. imati prosečnu platu od 1000 evra ili će se vratiti na 300, kao i da li ćemo imati prosečnu penziju od 500 evra ili ćemo se vratiti na 150 evra i neredovne penzije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde