Naslovna Društvo UVEK JE PRAVO VREME ZA HUMANOST I SOLIDARNOST! GEJMINGOM ZA MAKSIMOVO...

UVEK JE PRAVO VREME ZA HUMANOST I SOLIDARNOST! GEJMINGOM ZA MAKSIMOVO OZDRAVLJENJE!

0
PODELI
Za Maksima

U cilju prikupljanja novčanih sredstava za lečenje Maksima Milenkovića iz Niša kome je dijagnostikovano da boluje od cerebralne paralize, astme, epilepsije i deficiteta biotinidinaze, omladinska organizacija „AEGEE-Niš“ organizuje Humanitarni gejming turnir koji će se održati 05. 03. putem ,,Twitch” naloga AEGEE-Niša od 13č, ali i uživo u bilijar klubu „ATLANTIS“, dana 06. 03. sa početkom od 12č.

Prijave traju od 24. 02. do 03. 03. a mogu se obaviti putem linka koji ce stajati u opisu profila na zvaničnoj instagram stranici AEGEE-Niš . Učesnici koji odluče da igraju onlajn, kotizaciju u iznosu od najmanje 300 dinara mogu da uplate na žiro račun (br. 170001031302700020), sa naznakom ,,Humanitarni gejming turnir AEGEE-Niš”, dok oni koji igraju uživo uplatu kotizacije vrše na samom mestu održavanja turnira.

Maksim Milenković se rodio kao potpuno zdrava beba, bez ikakvih komplikacija na porođaju. Nakon mesec dana dobio je infekciju i ubrzo nakon toga je hospitalizovan u Nišu gde lekari počinju intezivno lečenje. Od tada počinje njegova borba za normalan život. Maksim je i dalje nepokretan, ne može da govori i hrani se veštačkim putem, preko endoskopa. Za napredak je neophodno nabaviti brojne medikamente, medicinsku opremu, i pokriti troškove puta i smeštaja u zemlji i inostranstvu. Bilo bi dobro da se novac za Maksimovo lečenje sakupi što pre, kako bi dečak svoju bitku priveo kraju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde