Naslovna Društvo Večeras u Oficirskom domu promocija knjige ,,Istina je laž,,

Večeras u Oficirskom domu promocija knjige ,,Istina je laž,,

0
PODELI
foto: Istina je laž

U Oficirskom domu u utorak 23. novembra sa početkom od 18 časova, održaće se promocija knjige  ,,Istina je laž,, autora Nenada Jašarevića.

Nenad Jašarević foto: GP018

Nenad Jašarević rođen je 1959. godine u Nišu, diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Srbiji i Filozofskom fakultetu u Rumuniji. Ujedno je profesor romologije i lingvistike . Radio kao saradnik predsednika Flamanskog Parlamenta Jefslexa, braneći interes Roma na poljima  integracije, emancipacije, edukacije, i socio-ekonomskim pitanjima.

Bio je član komisije za ljudcka prava u organizaciji ,,Humanrights,,, kao večiti borac za inkluziju Roma i Romkinja na celom balkanu.

Milorad Popović predsednik OCD-a ,, Romska inicijativa za održivi razvoj“ osnivač Nacionalnog tima Roma Srbije, generalni sekretar Romskog sportskog saveza Evrope, fudbalski trener, aktivista i volonter ali i dugogodišnji radio voditelj i kolega iz medija. Govoriće o dosadašnjem radu organizacije, ali i o dosadašnjim uspesima Nacionalnog tima Roma Srbije, kao i o predstojećem putu u Vatikan, gde će nas primiti njegova svetost Papa Frančesko, prijateljskom meču sa timom Vatikana pod nazivom Fratteli tutti – Sva braća ali i poseti velikim klubovima grada Rima i znamenitostima Vatikana.

Takođe će se predstaviti Alijansu protiv diskriminacije Roma Srbije i program koji se sprovodi u saradnji sa nemačkim GIZ-om.

Žika Mitrović predsednik udruženja ,,Romsko srce“ dugogišnji aktivista i expert za problematiku Roma i Romkinja.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde