Naslovna Sve vesti Aleksinac Pojačani zajedničkih nadzor i koordinisani rad inspekcijskih službi na teritoriji Nišavskog okruga

Pojačani zajedničkih nadzor i koordinisani rad inspekcijskih službi na teritoriji Nišavskog okruga

0
PODELI
Sastanak upravni okrug foto: GP018

Na sastanku u Nišavskom upravnom okrugu dogovoreno je da se, zbog aktuelne epidemiološke situacije, pojača zajednički nadzor i koordinisani rad inspekcijskih službi i drugih ovlašćenih uprava i institucija na teritoriji Nišavskog okruga.

Sastanku su, pored predstavnika republičkih inspekcijskih službi, prisustvovali i nadležni u Komunalnoj miliciji Grada Niša, Poreske uprave u Nišu, Gradske saobraćajne inspekcije, komunalnih inspekcija gradskih opština i opštinskih uprava jedinica lokalnih samouprava.

Svi će koordinisano i zajedničkim snagama, prema nedeljnom planu, kontrolisati ugostiteljske objekte, javni saobraćaj, sportske centre. trgovinske lance i maloprodajne objekte.

„Pozivam građane na odgovornost prema sebi, svojim bližnjima i sugrađanima i apelujem na svest o važnosti vakcina i poštovanja propisanih mera zaštite. Brojke vrtoglavo rastu i to je jedini način da dobijemo bitku protiv korone“, poručio je na sastanku načelnik Nišavskog upravnog okruga Petar Babović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde