Naslovna Sve vesti Niš Darko Glišić i Aleksandar Šapić posetili Niš

Darko Glišić i Aleksandar Šapić posetili Niš

0
PODELI
SNS sastanak

Okružnom odboru SNS održanom u Nišu, sa oko 500 aktivista iz Nišavskog okruga obratili su se predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić i potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić.

Darko Glišić

Glišić je naglasio da je u stranci dobrodošao svako ko može da pojača tim koji se bori za Srbiju i njene građane, a dužnost svakog člana SNS je da svojim radom doprinese razvoju Srbije.

Aleksandar Šapić

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić zahvalio je prisutnim članovima stranke na rečima dobrodošlice u tim ljudi koji žele da grade bolji Niš i bolju Srbiju, podršci i poverenju. Naglasio je da će uložiti maksimalan napor da opravda odgovornost i poverenje koje su mu ukazali predsednik SNS Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka. Prisutnima je poručio da niko nema prava da se opušta jer prava borba za Srbiju tek predstoji i da je naša odgovornost presudna za buduće pobedu Srbije i naroda.

Skupu su prisustvovali koordinator Izvršnog odbora SNS za Nišavski okrug Bojan Bajagić, članica Glavnog odbora i gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski i predsednik skupštine Grada Boban Džunić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde