Naslovna Društvo PREMINUO MIROSLAV MIŠA JOVIĆ

PREMINUO MIROSLAV MIŠA JOVIĆ

0
PODELI

Muzičar Miroslav Miša Jović iz starografskog ansambla „Groš“ preminuo je danas popodne.

„Naša je kuća ostala bez krova i ovaj zagrljaj bez topline. Ostaje nam uspomena velika i topla kao rodna kuća. Naš suprug i otac MIROSAV MIŠA JOVIĆ, dobar čovek, otac i suprug, odan prijatelj, sin i brat, usnuo je u Gospodu danas u 14.15 u Univerzitetskom kliničkom centru Niš. Neka mu gospod podari rajska naselja a nama mir i pamćenje čoveka koji nas je zadužio da pamtimo s ljubavlju i dubokim poštovanjem“, ovako se od supruga MIše oprostila pesnikinja Violeta Jović

Popularni niški muzičar Miroslav Miša Jović višegodišnji čal ansambla „Groš“ zauvek nas je napustio u šezdeset prvoj godini života.

Rođen je 4. avgusta 1960. godine u Skoplju. Pohađao je osnovnu školu „Branko Miljković“, Gimnaziju „Stevan Sremac“ i diplomirao na stomatološkom odseku Medicinskog fakulteta u Nišu. Od 1989. do 1991. godine bio je odbornik u Skupštini grada Niša. Bavio se muzikom i od 1988. je član strarogradskog ansambla „Groš“. U 1995. do 1996. gidine bio je direktor „Centra 018“. U preduzećima „Medeks“ i „Aqua target“ od 1996. do 1999. godine bio je direktor marketinga. Bio je umetnički direktor Akademskog kulturno umetničkog društva SKC-a u Nišu od 2000. do 2005. godine. Od 2005. do novembra 2016. godine je bio direktor Studentskog kulturnog centra u Nišu.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde