Naslovna Društvo Slika Slavoljuba Todorovića Zorkina prodata na licitaciji LFN

Slika Slavoljuba Todorovića Zorkina prodata na licitaciji LFN

0
PODELI

Umetnička slika poznatog slikara Slavoljuba Todorovića Zorkina prodata je na novoj licitaciji Lokalne fondacije Niš (LFN). Najbolju ponudu u iznosu od 11.000 dinara, nakon nekoliko dana nadmetanja na fb stranici fondacije dao je Ivan Cvetanović. Ovo je druga pobeda Cvetanovića na licitacijama, a prethodno je pre nešto više od mesec dana za 35.000 dinara otkupio tri slike Aleksandra i Ivana Blatnika. Novac ide u fond za podršku najboljim projektima građana za lepši Niš.

U ime pobednika licitacije, sliku je preuzela njegova majka Nada Cvetanović.

Lokalna fondacija Niš izražava veliku zahvalnost prijatelju fondacije Ivanu Tošiću, i njegovoj radnji za uramljivanje i izradu umetničkih predmeta „Foto finiš“ iz čije kolekcije je poklonjena slika Slavoljuba Todorovića Zorkina.

*** Licitacije su jedan od načina na koji LFN prikuplja sredstva u lokalnoj zajednici, a sav iznos će Trag fondacija duplirati. Novac prikupljen ovim putem, na drugim aktivnostima, kao i kroz donacije pojedinaca, organizacija i kompanija biće vraćen lokalnoj zajednici tako što će LFN na konkursima podržati najbolje ideje građana u Nišu.

Podsećamo, trenutno je otvoren prvi konkurs LFN za podršku najboljim idejama građana u Nišu. Rok za slanje predloga projekata je do 31. marta. Detaljnije informacije proitajte ovde: KONKURS – Otvoren poziv za prijavu projekata

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde