Naslovna Društvo JANUARSKI MARATON FILMOVA U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU

JANUARSKI MARATON FILMOVA U CINEPLEXX NIŠ BIOSKOPU

0
PODELI

Praznična euforija u bioskopu Cineplexx Niš i dalje traje, a januar je idealan mesec za retrospektivu i prisećanje na omiljene filmske junake na velikom platnu! U Cineplexx Niš bioskopuu periodu od 14. do 20. januara pridružite se filmskom maratonu i pogledajte sjajne naslove za sve generacije po ceni ulaznice od 250 dinaraKarte su u prodaji na blagajni bioskopa ili putem Cineplexx aplikacije!

Vratimo junake koji su obeležili prethodne godine i započnimo ovu 2021. uz sjajnu ponudu kojoj se ne može odoleti.

Ljubitelji animiranih avantura, uživaćete u prazničnim naslovima u Cineplexx Niš bioskopu – duhovitom i vizuelno očaravajućem filmu „Grinč“ , porodičnoj prazničnoj komediji „Deda Mraz i kompanija“ uz  sjajnu sihronizaciju koju predvode Nikola Kojo, Bojan Perić i Jelena Tomašević snežnoj animiranoj priči  „Vreme je za sankanje“ i pravoj porodičnoj igranoj avanturi „Lesi se vraća kući“ sinhronizovanoj na srpski jezik.

 Romantični naslovi tokom praznika uvek su u modi, pa će nam izvanredna Ema Tompson i Henri Golding dočarati pravu ljubavnu priču u filmu „Prošlog Božića“.

 Sjajni naslovi po sniženoj ceni ulaznice očekuju vam u namodernijem bioskopu u gradu. Vidimo se.

 *Projekcije u Cineplexx bioskopima se organizuju uz poštovanje svih preventivnih mera u cilju smanjenja rizika nastanka i prenošenja virusa COVID-19.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde