Naslovna Društvo Rešena kritična tačka na putu za Knez selu

Rešena kritična tačka na putu za Knez selu

0
PODELI

Efikasnim reagovanjem rukovodstva Gradske opštine Pantelej i Republičke inspekcije za poslove državnih puteva otklonjena je preteća opasnost i dojučerašnji saobraćajni rizik usled velike denivelacije na prometnoj deonici puta kroz Кnez selo, označene kao stacionaža 7+400.

Praktično, dan posle uočenog problema, postavljena je zaštitna ograda na ovoj kritičnoj deonici, kao prva mera za povećanje bezbednosti u motornom i drugom saobraćaju. Tim povodom, predsednica Gradske opštine Pantelej, Nataša Stanković, resorni većnik, Nemanja Rajković i načelnik Republičke inspekcije za puteve, Saša Draganović, obišli su teren i potvrdili da će uslediti i dodatno povećanje saobraćajne bezbednosti, postavljanjem upozoravajuće saobraćajne signalizacije duž puta, već narednih dana.

Svemu tome prethodilo je obraćanje rukovodstva Mesne zajednice Кnez sela, sa predočavanjem problema rukovodstvu Opštine Pantelej, koje je istovremeno reagovalo neposrednim uvidom stanja na terenu i posredovanjem u iznalaženju hitnog rešenja sa nadležnim republičkim instancama za puteve ovog ranga.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde