Naslovna Društvo Dr NADICA VUČIĆ – Kuća lepog osmeha

Dr NADICA VUČIĆ – Kuća lepog osmeha

0
PODELI
dr Nadica Vučić

Zdravi i blistavo beli zubi preduslov su celokupnog našeg zdravlja i lepote. U stomatološkoj ordinaciji „Dr Nadica Vučić“ ističu da lep i prirodan osmeh sa pravilno postavljenim zubima nije poseban luksuz ili nedostižna želja, već opšte prihvaćen standard.

Zbog toga u stomatološkoj ordinaciji „Dr Nadica Vučić“ svojim pacijentima pružaju visok kvatlitet stomatološke usluge, a stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić svojim stručnim pristupom uliva sigurnost i poverenje već nakon prvog kontakta.

Koristeći najsavremenije stomatološke metode i tehnike, vodeći računa o željama, potrebama i mogućnostima, svakom pacijentu pristupa se inidividualno, s najvećom pažnjom i profesionalnošću.

„Od prvog kontakta preko konsultacija, pa do samog tretmana i konačnog oporavka u našoj ordinaciji na prvom mestu je uvek pacijent“, isitću u stomatološkoj ordinaciji „Dr Nadica Vučić“.

Ono što ovu stomatološku ordinaciju posebno izdvaja jeste da nastoje da pacijent učestvuje zajedno sa timom u izboru optimalnog rešenja. U zavisnosti od situacije, stručni zubari ponudiće nekoliko opcija, a u dogovoru pacijentom opredeljuju se za najbolju.

Usluge:

Estetska stomatologija
Oralna hirurgija
Ortodoncija
Damon sistem
Orptopan
Protetika
Implantologija
Paradontologija
Porodični sotmatolog
Dečija stomatologija
Zdravstveni turizam

„Naša filozofija Zasniva se na tome da u što većoj meri ispunimo želje i očekivanja naših pacijenata. Pri tom se oslanjamo na višegodišnje iskustvo, saradnjom sa vrhunskim zubnim laboratorijama, savremenim materijalima sa kojima radimo, na kontinuiranoj edukaciji, te nastojimo dostignuti najviše standarde u stomatologiji“, ističu u stomatološkoj ordinaciji „Dr Nadica Vučić.
Tridesetogodišnje bavljenje strukom, stomatološki tim pod vođstvom dr Nadice Vučić, prostor modernog izgleda u žiži grada, sa parkirnim prostorom koji olakšava pristup pacijentima, garant su profesionalne stomatološke usluge koju dobijate.
Stomatološka ordinacija dr Nadica Vučić je opremljena najsavremenijim stomatološkim aparatima, smeštena u prizemnom prostoru TC Zona II, lok 11.

 

DR NADICA VUČIĆ
Stomatološka ordinacija
TC Zona II, lok 11
018/531-158
063/465210
nadent.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde