Naslovna Sve vesti Niš 11 medalja za Džudo klub “Кinezis” na Prvenstvu Srbije za seniore

11 medalja za Džudo klub “Кinezis” na Prvenstvu Srbije za seniore

0
PODELI
Univerzitetski Džudo klub “Кinezis” iz Niša je na Prvenstvu Srbije za seniore, održanom prošlog vikenda u Beogradu, osvojio čak 11 medalja, i sasvim zasluženo odneo titulu najboljeg kluba na šampionatu.

U kategoriji do 60kg, “Кinezis” je ima klupsko finale u kome su se sa po tri pobede našli Nemanja Milić i Pavle Кrsmanović. Milić je sjajnom partijom opravdao ulogu favorita i ostao jedini nepobeđeni takmičar u redovima Кinezisa, dok se Кrsmanović okitio srebrnom medaljom.
U kategoriji do 66kg Aleksa Кrstić je osvojio bronzanu medalju.

Još uvek junior Đorđe Stanojević je u kategoriji do 73kg došao do finala, ali se na kraju morao zadovoljiti srebrnom medaljom.

Debitant u redovima Кinezisa Vuk Elez je u kategoriji do 81kg osvojio bronzanu medalju.
Najiskusniji takmičar Miroljub Ivezić, kao i najmlađi Aleksandar Stojkov došli su do bronzanih medalja u kategorijama do 90 i 100kg.

Pored muških osvojene su i 4 ženske medalje.
U kategoriji do 48kg Nevena Milić i Mina Pesić osvojile su srebrnu i bronzanu medalju. Isto su to ucinile i Anica Delic i Mila Djordjevic u kategorijama do 70 i 78kg.
Na takmičenju su učestvovali i Stefan Mirkovicć Slobodan Đorđević, Stefan Radovanović, Mirko Perišić, Dejan Volaš, Andrija Milenković, Nikola Manić, Miloš Milašević i Andrija Stošić.

“Naš uspeh na šampionatu je najbolji rezultat na nacionalnim šampionatima od osnivanja kluba i to baš u godini u kojoj slavimo 30 godina postojanja.
Jednostavno, prezadovoljni smo postignutim rezultatom. Ostaviti iza sebe sve, a pre svega giganta kakav je Crvena Zvezda, ravno je podvigu.

Ono što posebno raduje, da 90% ove ekipe ima oko 20 godina, i da od njih tek očekujemo dobre rezultate”, kažu ponsno iz “Кinezisa”.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde