Naslovna Sve vesti Bela Palanka Goran Miljković po treći put izabran za predsednika opštine Bela Palanka

Goran Miljković po treći put izabran za predsednika opštine Bela Palanka

0
PODELI
Goran MIljkovic, predsednik opštine Bela Palanka
Srpska napredna stranka formirala je vlast u Beloj Palanci nakon ubedljive pobede na nedavnim lokalnim izborima. Juče je održana konstitutivna sednica SO Bela Palanka na kojoj su, nakon izveštaja verifikacionog odbora potvrđeni mandati svih 29 odbornika.

Na konstitutivnoj sednici usvojen je poslovnik o radu Skupštine. Većinom glasova za predsednika SO Bela Palanka izabran je Aleksandar Pejčić sa liste ‘’Aleksandar Vučić – za našu decu’’, za zamenika predsednika skupštine Goran Igić sa liste ‘’Aleksandar Vučić – za našu decu’’ a za sekretara skupštine izabrana je Slađana Dinić. Nakon konstitutivne sednice održana je i prva sednica SO Bela Palanka na kojoj je za predsednika opštine Bela Palanka izabran Goran Miljković, sa liste ‘’Aleksandar Vučić – za našu decu’’, kome je ovo treći mandat na mestu predsednika opštine.

Za zamenika predsednika opštine izabran je Miroslav Marinković sa liste ‘’Aleksandar Vučić – za našu decu’’. Goran Miljković se zahvalio građanima i odbornicima na ukazanom poverenju i istakao da će lokalno rukovodstvo naporno raditi na ekonomskom razvoju Bele Palanke. ’’Na održanim lokalnim i parlamentarnim izborima lista ‘’Aleksandar Vučić – za našu decu’’ je u Beloj Palanci osvojila 80 posto glasova što predstavlja potvrdu da smo u prethodnom mandatu uspešno radili.

Stekli smo ogromno poverenje dosadašnjim rezultatima i zato ćemo i ubuduće odgovorno vršiti vlast i biti u službi svih građana. Industrija, poljoprivreda i turizam su glavni pravci ekonomskog razvoja opštine i očekuje nas puno posla na svim poljima. Uz veliku podršku i pomoć predsednika Aleksandra Vučića otvorili smo jednu fabriku a za par dana nas očekuje početak rada druge fabrike u Beloj Palanci. Otvaranje novih radnih mesta, dovođenje drugih investitora, kapitalne investicije na polju infrastrukture su naši prioriteti i zacrtani planovi. Mi svi zajedno imamo samo jedan zadatak a to je da našoj deci izgradimo sigurnu budućnost.‘’- istakao je Goran Miljković na sednici SO Bela Palanka i pozvao sve odbornike da rade u interesu građana i za bolji život budućih generacija.

Na sednici skupštine izabrano je i petočlano Opštinsko veće. Članovi Veća su Marija Bošković, Marija Anđelković, Dragan Živković, Rade Mladenović i Dragan Đurić, sa liste ‘’Aleksandar Vučić – za našu decu’’. Skupštinsku većinu u Beloj Palanci čine 24 odbornika Srpske napredne stranke a u opoziciji su 3 odbornika Socijalističke partije Srbije i 2 odbornika Srpske radikalne stranke

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde