Naslovna Sve vesti Niš JKP Naissus – radovi i prekidi vodosnabdevanja za 29. jul

JKP Naissus – radovi i prekidi vodosnabdevanja za 29. jul

29
0
PODELI

Горњи Матејевац, улица Чаренска бб
Вода на улици, нужан је ископ у Чаренској улици бб. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу села Горњи Матејевац (Чаренска и околне улице: Љутице Богдана, Краља Милутина, Таковска).
Горњи Матејевац, улица Хајдук Вељкова бр. 26
Вода на улици, потребан је ископ у улици Хајдук Вељковој бр. 26, у Горњем Матејевцу. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу села Горњи Матејевац (Хајдук Вељкова, Поп Игњатова и Краљевића Марка).
Горњи Матејевац, улица Водоводска бр. 9
Влага се појављује у сутурену по речима корисника, нужно је раскопавање у ул. Водоводској бр. 9, у селу Горњи Матејевац. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у делу села Горњи Матејевац (Водоводска улица).
Насеље Девети мај, ул. Топличког партизанског одреда бр. 143
Вода на површини, појављује се ноћу, нужан је ископ у ул. Топличког партизанског одреда бр. 143, у насељу Девети мај. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу насеља Девети мај, крајњи део улице Топличког партизанског одреда.
Село Вртиште, ул. Београдска бр. 2
Вода на површини, потребан је ископ и замена везе у Београдској улици бр. 2, у селу Вртиште. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати за мали број корисника у селу Вртиште, тренутно је без воде само поменута адреса, Београдска бр. 2.
Село Рујник
Припрема се ауто-цистерна за снабдевање житеља села Рујник пијаћом водом. Цистерна ће боравити у поменутом селу у времену од 11 до 15 сати.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde