Naslovna Sve vesti Niš JKP Naissus – Radovi i prekidi u vodosnabdevanju za 28. jul

JKP Naissus – Radovi i prekidi u vodosnabdevanju za 28. jul

16
0
PODELI

Улица Горичка бр. 69
Вода на улици, нужан је ископ у Горичкој улици, код броја 69. Због радова на поправци водоводне мреже биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у Горичкој улици.
Село Поповац, ул. Милета Ђурђановића бр. 5
Вода на улици, потребан је ископ у улици Милета Ђурђановића бр. 5, у селу Поповац. Због радова на поправци водоводне мреже могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати у улици Милета Ђурђановића.
Улица Јована Бабунског бр. 13
Вода на површини, нужан је ископ у улици Јована Бабунског, испред стамбене зграде бр.13. Због радова на поправци прикључне везе биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у делу улице Јована Бабунског (поменута стамбена зграда).
Село Хум, ул. Данила Прице
Вода на површини, потребан је ископ на више места у улици Данила Прице, у селу Хум. Због радова на поправци прикључних веза биће у прекиду водоснабдевање до 15 сати у селу Хум.
Село Доња Топоница
Вода на површини, потребан је ручни ископ на јавној чесми у селу Доња Топоница. Због радова на поправци прикључне везе могућ је прекид водоснабдевања до 15 сати за мали број корисника у селу Доња Топоница, поред јавне чесме.
Село Рујник
Припрема се ауто-цистерна за снабдевање житеља села Рујник пијаћом водом. Цистерна ће боравити у поменутом селу у времену од 11 до 15 сати.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde