Naslovna Društvo Počela prijava šteta od nevremena na teritoriji GO Palilula

Počela prijava šteta od nevremena na teritoriji GO Palilula

56
0
PODELI
Građanima čije su kuće oštećene usled nevremena koje je pogodilo Niš  23. jula u večernjim časovima, Gradska opština Palilula posredovaće kod Grada Niša, radi procene i naknade štete.

Prijava štete nakon nevremena na teritoriji GO Palilula moguća je i preko aplikacije „Komunalko“ koju građani mogu preuziti preko aplikacije „Play store“ ili podnošenjem zahteva  na šalteru opštine. 

 “Zahtev građani pišu  u slobodnoj formi, navodeći da se radi o poplavi koja je nastala usled obilnih padavina. U zahtevu kojim prijavljuju problem, u kraćim crtama potrebno je da opišu stanje poplavljenog objekta usled padavina. Takođe, navode osnovne podatke, ime, prezime, tačnu adresu i kontakt telefon. Ukoliko poseduju fotografiju mogu je priložiti”, kažu u GO Palilula.

Sve zahteve u kojima će komunalna inspekcija da evidentira objekte koji su zahvaćeni poplavom proslediće se na dalju nadležnost Gradu Nišu, Gradonačelniku Grada i Gradskom štabu za vanredne situacije, radi odlučivanja o osnovanosti zahteva za pomoć građanima koji su pretrpeli štetu na stambenim i poslovnim objektima usled poplava.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde