Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

43
0
PODELI
foto: JKP Naissus

Voda na ulici, nužno je raskopavanje u Durmitorskoj ulici, I prilaz, kod hotela“Tami Residence“. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u hotelu i ulicama iznad koje pripadaju III visinskoj zoni.

Ulica Prešernova br. 9

Voda na asfaltu, potrebno je raskopavanje u Prešernovoj ulici kod br. 9, sokak. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Prešernovoj ulici.

Ulica Fruškogorska br. 15

Voda na površini, zbog ugrožavanja objekta korisnika zatvorena je voda na početku ulice u 20 sati. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Fruškogorskoj ulici.

Ugao ulica Sremske i Dragiše Cvetkovića

Voda na ulici, nužan je iskop na uglu ulica Sremske i Dragiše Cvetkovića. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u Sremskoj ulici, od ul. Dragiše Cvetkovića do Bulevara Dr Zorana Đinđića.

Ulica Goce Delčeva

U toku su planirani radovi na vodovodnoj mreži u ulici Goce Delčeva, koji su najavljeni prethodnog dana. Zbog intervencije na prevezivanju mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Goce Delčeva.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde