Naslovna Sve vesti Niš Opljačkana Marina Adamović

Opljačkana Marina Adamović

108
0
PODELI
Marina Adamović koja već desetak godina u Obrenovićevoj ulici prikuplja novac za lečenje teško obolele dece ponovo je opljačkana. Sve se dogodilo iznenada u trenutku kada se pripremala da uđe u banku i uplati novac. I sve se odigralo u strogom centru grada u Obrenovićevoj ulici.

“To je bilo oko 8.30 sati,  kutija je bila pored mene, na trenutak sam skrenula pogled što je bilo dovoljno da nestane. Sumnjam da je krađa planirana jer mi je neposredno pre toga prišao jedan mladić i pitao me koliko je sati a gledao je u kutiju. Ubrzo je produžio dalje, ali verujem da se ili on ili neka osoba sa kojom je bio u dogovoru, prišuljala i iskoristila trenutak da je ukrade”,  kaže Marina. Dodaje da je krađu odmah prijavila policiji. Oni su potvrdili prijavu navodeći da se za izvršiocima traga.

 “Ne znam tačno, koliko je novca ukradeno, ali mislim da je bilo oko deset hiljada dinara u kutiji. Strašno. Ne mogu da shvatim kakvi su to ljudi koji mogu da ukradu novac koji je namenjen lečenju dece”, kaže Marina.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde