Naslovna Sve vesti Bela Palanka Saopštenje – OO SNS Bela Palanka

Saopštenje – OO SNS Bela Palanka

51
0
PODELI
OO Srpske napredne stranke Bela Palanka najoštrije osuđuje bezumni napad huligana na Dom Narodne skupštine Republike Srbije, na institucije u Novom Sadu i Nišu i službenike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Ispadi grupe huligana, predvođene šačicom istrošenih političara, i njihovo divljanje na ulicama gradova pokazuje da žele anarhiju u Srbiji i da je nasilje, u cilju urušavanja institucija i destabilizacije Srbije, njihov jedini cilj. Pozivamo nadležne organe da hitno procesuiraju odgovorne za kršenje javnog reda i mira, za izazivanje i širenje panike među građanima i zbog ugrožavanja ljudskih života usled epidemije Кovid 19.

Pozivamo sve građane, simpatizere i svoje članstvo da ostanu u svojim domovima i da se ne suprotstavljaju batinašima. Nikakvo huliganstvo i akti nasilja nas neće odvratiti od dalje borbe za bolje sutra svih građana Srbije, čije smo ogromno poverenje dobili na održanim izborima. Sačuvaćemo mir i stabilnost u našoj zemlji jer želimo jaku i pristojnu Srbiju zbog budućnosti naše dece. Predaja nikada nije bila opcija. Srbija pobeđuje!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde