Naslovna Društvo Načelnik policijske uprave Niš Slaviša Virijević: „Nisam naredio „da se policija povuče...

Načelnik policijske uprave Niš Slaviša Virijević: „Nisam naredio „da se policija povuče u zgradu“!

128
0
PODELI
Načelnik Policijske uprave Niš Slaviše Virijević oglasio se povodom informacija da je naredio povlačenje policije. On je istakao da su te tvrdnje apsolutno netačne.

„Povodom događaja od sinoć, prilikom okupljanja ispred zgrade Policijske uprave u Nišu, kao i objava na društvenim mrežama da sam navodno naredio „da se policija povuče u zgradu“ obaveštavam Vas da su te tvrdnje apsolutno netačne i da su policijski službenici postupali u skladu sa zakonskim ovlašćenjima. Nije bilo razloga za intervenciju, s obzirom na to da bezbednost građana i policijskih službenika nije bila ugrožena“, kazao je Virijević u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Uniformisani pripadnici Policijske uprave u Nišu su postupali po ranije predviđenom planu, rekao je Virijević i objasnio da su ispred zgrade Policijske uprave u Nišu stigli po povratku sa
zadatka. Nakon kraćeg zadržavanja i procene da nema potrebe da intervenišu, oni su ušli u zgradu.
„Napominjem da će, ukoliko dođe do narušavanja javnog reda i mira i ugrožavanja bezbednosti građana i imovine, policija reagovati u skladu sa zakonskim ovlašćenjima“, kazao je načelnik niške policije Slaviša Virijević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde