Naslovna Sve vesti Niš Raspisan Konkurs za nagrađivanje učenika srednjih škola za postignute uspehe na priznatim...

Raspisan Konkurs za nagrađivanje učenika srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu

52
0
PODELI
Ministarstvo omladine i sporta je 22. juna 2020. godine, raspisalo Konkurs za dodelu nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim takmičenjima u zemlji i inostranstvu u toku kalendarske 2019. godine.
Konkurs će biti otvoren do 31. avgusta 2020. godine, a pravo na nagradu će imati učenici srednjih škola koji su u periodu od 1. januara 2019. godine do 31. decembra 2019. godine osvojili jednu od prve tri nagrade, mesta na republičkim ili međunarodnim priznatim takmičenjima.
Otkad je u nadležnosti Ministarstva omladine i sporta, od 2008. godine do danas Fond je dodelio blizu 12.700 nagrada učenicima srednjih škola za postignute uspehe na priznatim republičkim i međunarodnim takmičenjima.
Srednjoškolci koji zele da konkurišu za steipendiju sva potrebna dokumenta ali i obaveštenja mogu da pronađu na sajtu Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde