Naslovna Društvo Pravni fakultet produžio prvi upisni rok – prijave 6. i 7.jula

Pravni fakultet produžio prvi upisni rok – prijave 6. i 7.jula

37
0
PODELI

Pravni fakultet Univerziteta u Nišu raspisao je konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija za 2020/21.godinu u produzenom prvom upisnom roku.

U produženom roku moze se upisati 95 studenata koji plaćaju školarinu, 1 mesto za osobe sa invaliditetom i 3 mesta za državljane Republike Srbije koji su u školskoj 2019/2020. godini srednju školu završili u inostranstvu.

Prijavljivanje kandidata je 6. i 7. jula na šalteru ili putem e-maila na adresu: cetvorogodisnje.prijemni@prafak.ni.ac.rs.

Prijemni ispit polaže se 8. jula sa početkom u 10 sati. Rang lista bice objavljena 9.jula. Upis primljenih kandidata je 10. i 11.jula.
Kandidat prilikom prijave na konkurs podnosi dokumenta u originalu ili fotokopije uz uvid u originale, očitanu biometrijsku ličnu kartu/skeniranu ličnu kartu/izvod iz matične knjige rođenih,
svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole, diplomu o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, dokaz o uplati naknade, 7.000 dinara, za prijavu i polaganje prijemnog ispita.

Kandidat koji konkuriše za upis u prvu godinu osnovnih ademskih studija, polaže prijemni ispit iz Srpskog jezika ili Istorije ili Srpskog jezika i Istorije, po sopstvenom izboru, a po programu za gimnazije.
Školarina za upis državljana Republike Srbije u školskoj 2020/21. godini iznosi 83.000 dinara, odnosno 1.383,33 dinara po ESPB i može se platiti u više rata.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde