Naslovna Društvo Milion stabala za zdraviju planetu

Milion stabala za zdraviju planetu

36
0
PODELI

Zasadi svoje drvo je akcija koja ima za cilj da planeta postane bogatija za milion stabala, i to je tek početak, kažu organizatori akcije Zeleni razvojni centar.

Zasadi svoje drvo i učini planetu Zemlju zdravijom. Svi znamo da su šume pluća planete, zbog toga treba saditi što više drveća. Brojni požari i poplave, kao i nagle klimatske promene pokazatelji su da priroda nije u ravnoteži. Čuvajući šume, obezbeđujemo sebi kiseonik, jer drveće uzima ugljendioksid i čisti vazduh koji udišemo.

“Znajući ne možemo da sprečimo katastrofe koje se dešavaju širom sveta, odlučili smo da uradimo ono što možemo: da zajedno sa istomišljenicima zasadimo milion stabala. Za
sada”, kažu organizatori akcije.

Ovo je prilika za Vas da malim gestom doprinesete velikoj promeni.Mi ćemo Vam onda poslati sadnicu.Na Vama je da sadnice zasadite, da se pored njih fotografišete i pošaljete nam fotografiju, koju ćemo mi objaviti na našem sajtu, stoji u pozivu organizatora akcije.
Svaki prijavljeni aktivista će dobiti paket koji se sastoji od jedne sadnice,uputstva za sađenje, table za upisivanje imena aktiviste i datuma sadnje, table obeležene imenom donator.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde