Naslovna Društvo KOMPANIJA TIGER TYRES POMAZE KLINIKU ZA KARDIOHIRURGIJU

KOMPANIJA TIGER TYRES POMAZE KLINIKU ZA KARDIOHIRURGIJU

50
0
PODELI

Klinici doniran najsavremeniji Video Endoskopski bronhoskop u vrednosti od 12 000 eura. Ova firma pomaže Kliniku kupovinom opreme, a vrednost tih donacija uključujući i ovu sada iznosi blizu 100 000 eura.

Kliniku za kardiohirurgiju KC Niš posetili su predstavnici kompanije “Tigar Tyres” iz Pirota kako bi uručili donaciju – najsavremeniji Video Endoskopski bronhoskop u vrednosti od 12 000 eura. Milena Tošić i Dejan Mladenović iz gore navedene kompanije uručili su aparat koji se koristi za dijagnostikovanje i lečenje plućnih oboljenja, a u Kliničkom centru Niš imaće primenu u rešavanju plućnih komplikacija nastalih nakon kardiovaskularnih operacija.

Kompanija “Tigar Tyres” još od 2014.godine odlukom tadašnjeg direktora Gary Scheide-ija, pomaže Kliniku kupovinom opreme, a vrednost tih donacija uključujući i ovu sada iznosi blizu 100 000 eura. Od otvaranja Klinike u Nišu 2014. godine do danas operisano je 252 osiguranika pirotske filijale zdravstvenog osiguranja tako da je “Tigar Tyres” pomogao u lečenju ne samo građana Niša i juga Srbije već i svojih sugrađana.

“U ime naših bolesnika i osoblja Klinike iskreno se zahvaljujem našim prijateljima iz “Tigar Tyres-a” na ovim važnim donacijama koje će značajno unaprediti naš rad. Još jedna potvrda da zajedno možemo mnogo a sami daleko manje”, kazao je dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde