Naslovna Sve vesti Bela Palanka Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke u Beloj Palanci

Ubedljiva pobeda Srpske napredne stranke u Beloj Palanci

35
0
PODELI

Lista Srpske napredne stranke „Aleksandar Vučić – za našu decu’“ odnela je ubedljivu pobedu na lokalnim i parlamentarnim izborima u Beloj Palanci, sa osvojenih oko 80 odsto glasova.

Izlaznost birača na području opštine Bela Palanka iznosila je 82 odsto.

Prema podacima opštinske izborne komisije, Srpskoj naprednoj stranci je sa osvojenim oko 80 odsto glasova pripalo 24 mandata u lokalnoj skupštini, Socijalistička partija Srbije imaće tri mandata sa osvojenih oko 12 odsto glasova, a Srpska radikalna stranka imaće dva mandata sa osvojenih sedam odsto glasova.

foto: SNS Bela Palanka

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bela Palanka Goran Miljković zahvalio se svim građanima Bele Palanke koji su izašli na izbore i dali svoj glas listi Srpske napredne stranke.

„Rezultati izbora i velika izlaznost pokazali su da su Belopalančani odgovorni i savesni i da ujedinjeni možemo sve. Građani Bele Palanke dali su svoj glas za svoju budućnost i za budućnost naše dece. Mi smo spremni na sve buduće izazove jer ćemo uz veliku podršku predsednika Aleksandra Vučića raditi kako bi opština Bela Palanka bila nalik većim gradovima u svim oblastima. Stekli smo vaše poverenje dosadašnjim radom i rezultatima na svim poljima i zato ćemo i ubuduće odgovorno vršiti vlast i biti u službi svih građana Bele Palanke“, istakao je Miljković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde