Naslovna Društvo Međunarodno takmičenje u streljaštvu na strelištu „Malča“

Međunarodno takmičenje u streljaštvu na strelištu „Malča“

56
0
PODELI
strelište Malča

Predstojećeg vikenda, 6. i 7. juna na strelištu “Malča” kod Niša biće održano Međunarodno takmičenje u praktičnom streljaštvu, koje je ujedno i drugo kolo Prvenstva Srbije.

Safari klub Niš, organizator ovog veoma atraktivnog takmičnja, najavio je da će svoje snage na strelištu u Malči odmeriti 200 takmičara iz dvadesetak klubova Srbije, ali i najbolji predstavnici elitnih vojnih i policijskih ekipa Srbije. Takmičari će biti ne samo iz Srbije, već i Grčke, Crne Gore, Rusije, Kine i drugih zemalja.

Prema rečima organizatora, ovogodišnje takmičenje je po interesovanju oborilo sve rekorde po broju učesnika, od nastanka tog sporta u našem gradu.

„Safari klub i ove godine organizuje takmičenje na 12 nezavisnih poligona, ulažući krajnje napore da održi visoku reputaciju koju ima u ovoj disciplini. Rešavanje zadataka na poligonima zahteva izuzetnu veštinu i znanje u korišćenju oružja za ličnu bezbednost pištolja i revolvera,” kazali su Safari klubu.

Kvalifikacije su u subotu, 6. juna u 8 sati i trebalo bi da traju do 13 sati, a glavni meč je u nedelju od 8 do 19 sati.

Takmičenje organizuje Safari klub iz Niša u suorganizaciji sa Savezom za praktično streljaštvo Srbije i Svetskom konfederacijom za praktično streljaštvo. Pokrovitelj takmičenja je Grad Niš.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde