Naslovna Društvo Deo ulice 7. juli se popločava behaton pločama

Deo ulice 7. juli se popločava behaton pločama

72
0
PODELI
foto: redakcija

Popločavanje ulice 7. juli behaton pločama deo je radova u okviru rekonstrukcije Trga kralja Milana. Novi izgled ova ulica će dobiti za dva do tri dana, a kada sve bude završeno promeniće se način funkcionisanja saobraćaja u ovom delu grada.

„Nakon završetka ulice 7.juli u deliu kod Hotela „Park“ nastavlja se poločavanje prosora ispred Gradske kuće granitom, a izgled ovog dela biće potpuno se menja, ali u skladu sa već postojećim elementima“, kaže Miloš Milošević, pomočnik fradonačelnika Niša.

„Menja se i saobraćaj a u tu svrhu biće postavljeni potapajući stubići. Put do podzemne garaže koja se gradi kod Hotela „Park“ a koja će biti na raspolaganju ne samo gostima hotela već i građanima, biće dozvoljen ali u usporenom saobraćaju. To znači da će gosti hotela ili građani moći da dođu do garaže ali usporenom vožnjom“.

Nastavljaju se radovi i na izgradnji fontane kao i rekonstrukciji Tvrđavskog mosta. U toku je izrada korita za fontanu, a nakon  toga krenuće izvođenje hifromašinskih instalacija.

„U toku je peskarenje čelične konstrukcije mosta. Paralelno sa tim se radi farbanje i zaštita mosta. Očekujem da za  tridesetak dana to bude završeno, a nakon toga da pređemo na  izradu same ograde i gornjeg dela mosta“, kaže Miloš Milošević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde