Naslovna Sve vesti Niš Javna rasprava o zaštiti životne sredine i socijalnim pitanjima pri gradnji državnog...

Javna rasprava o zaštiti životne sredine i socijalnim pitanjima pri gradnji državnog puta od Malče do Proseka

56
0
PODELI
foto: redakcija

Koridori Srbije pozvali su na javnu raspravu vezanu za plan upravljanja životnom sredinom i socijalnim pitanjima za izgradnju državnog puta od petlje kod Malče do raskrsnice Prosek 10. juna u 11 časova u prostorijama Gradske uprave u Nišu,u ulici Nikole Pašića broj 24 (soba broj 132, I sprat).

Raspravi mogu prisustvovati svi zainteresovani građani i organi i organizacije koje su zainteresovane za ovu temu.

Uvid u predmetni Plan upravljanja zaštitom životne sredine i socijalnim pitanjima može se izvršiti: u prostorijama preduzeća „Koridori Srbije“ d.o.o., Kralja Petra 21, Beograd, drugi sprat, svakog radnog dana od 11 do 13 časova u roku od 10 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja. Plan će biti prikazan na uvid i u prostorijama Gradske uprave grada Niša, u ulici Nikole Pašića broj 24, u roku od 14 dana od dana objavljivanja ovog obaveštenja, kao i na internet stranici preduzeća „Koridori Srbije.

Primedbe i mišljenja na Plan upravljanja zaštitom životne sredine i socijalnim pitanjima se podnose u pisanom obliku i dostavljaju na adresu „Koridori Srbije“ d.o.o., Kralja Petra 21, Beograd. Primedbe se mogu dostaviti i elektronskom poštom na adresu office@koridorisrbije.rs

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde