Naslovna Društvo Šešelj: Na ove izbore idu tri ozbiljne stranke: radikali, naprednjaci i socijalisti

Šešelj: Na ove izbore idu tri ozbiljne stranke: radikali, naprednjaci i socijalisti

116
0
PODELI
foto: redakcija

Na ove izbore idu tri ozbiljne stranke, radikali, naprednjaci i socijalisti. Sve ostalo su sateliti koji su tu da bistru vodu mute. Oni neće  proći cenzus, ali će Naprednjaci najviše učestvovati u raspodeli njihovih glasova posle izbora, a zamislili su da najviše uzmu nama, poručio je Vojislav Šešelj koji je danas boravio u Nišu.

„Nastupamo sa standardnim programom koji nismo menjali već 30 godina , samo ga usavršavamo  i dopunjavamo. Sada su nam strateške tačke ukidanje javnih izvršitelja i  zabrana boravka u Srbiji za migrante iz kriznih  područja. Srbija nije kriva za ratove u njihovim zemljama, pa neka idu u zemlje koje su im izazvale te ratove, a nama već prave probleme posebno u mestima gde su njihovi centri“, kazao je Vojislav Šešelj.

On je dodao da su ove četiri godine Radikali bili jedina ozbiljna stranka u Parlamentu i to se videlo po svim raspravama u Skupštini.

foto: redakcija

„Na nama je da kritikujemo ono što nije dobro, a pohvalimo ono što je dobro jer mi nismo opozicija narodu i Srbiji  već trenutnoj vlasti“, dodao je Šešelj.

„Podržavamo približavanje Rusiji, Kini, produbljivanje prijateljstva sa Belorusijom.  Svesni smo da su naprednjaci sada najjači i da ne možemo da ih skinemo sa vlasti i ne postoje uslovi da mi pobedimo. Spremamo se da opet budemo opozicija i da imamo što više predstavnika u Parlamentu.”

Šešelj je poručio da  radikali u ovoj kampanji ne drže velike mitinge na otvorenom ili javne tribine u zatvorenom prostoru zato što još postoji opasnost od virusa.

“Svrha mog dolaska u Niš je obilazak svih opštinskih odbora. Obišao sam i četiri opštine Topličkog okruga, Blace, Kuršumlija, Prokuplje i Žitorađa. Tamo smo predali već tri liste. Ovde sam  da vidim kako stoje stvari sa listama. Neke liste su predate, a neke ćemo tek da predamo.”

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde