Naslovna Sve vesti Niš Ruska stranka predala izbornu listu za opštinu Pantelej

Ruska stranka predala izbornu listu za opštinu Pantelej

32
0
PODELI
foto: Ruska stranka

Opštinski odbor Pantelej Ruske stranke Niš predao je listu kandidata za odbornike za Skupštinu Gradske opštine Pantelej na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za 21. jun 2020.godine.

Lista pod nazivom Ruska stranka-Dejan Rajković će na glasačkom listiću za izbor odbornika za Skupštinu Gradske opštine Pantelej biti pod rednim brojem 5.

Predsednik Gradskog odbora Ruske stranke u Nišu Milan Krstić zahvalio je svim građanima koji su svojim potpisima podržali kandidtuaru Ruske stranke i istakao da je Dejan Rajković zaslužio da bude nosilac liste jer je Pantelejcima poznat kao vredan i pošten čovek koji drži obećanja.

foto: Ruska stranka

“Moje komšije, kaže Dejan Rajković, imaju priliku da 21.juna glasaju za ljude koje poznaju, koji su ovde odrasli i ovde podižu svoju decu, vole Pantelej. U prethodnih nekoliko dana lista Ruske stranke dobila je veliku podršku baš zato što moje komšije veruju da život na Panteleju može biti lepši i lakši ako njihove svakodnevne probleme rešavaju ljudi koje sreću u svom komšiluku,” ističe Rajković i naglašava da će građani biti ti koji će odlučivati o prioritetima u opštini.

Gradska izborna komisija potvrdila je listu Gradskog odbora Ruske stranke Niš za odbornike u Skupštini Grada Niša, a u narednih nekoliko dana biće podnete i liste kandidata za odbornike za parlamente i ostalih niških opština.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde