Naslovna Društvo Konkurs za 10 najvećih heroja tokom pandemije korona virusa

Konkurs za 10 najvećih heroja tokom pandemije korona virusa

31
0
PODELI
foto: Eu info point

Delegacija Evropske unije u Srbiji sprovodi konkurs za izbor 10 heroja tokom pandemije covid-19, a sve o konkursu i prijavama može se naći na sajtu onisuheroji.rs.

Izbor za najbolje heroje vršiće se preko društvenih mreža, a svi zainteresovani mogu da prijave svoje poznanike za koje smatraju da su heroji preko sajta konkursa.

To mogu biti heroji koji koji su tokom pandemije podrškom i delima olakšavali živote građana.

“Heroji često žive bliže nama nego što mislimo, u svakoj ulici, u svakoj zajednici, u svakoj porodici, to su osobe koje i pored svih opasnosti pokazuju hrabrost i snagu, pomažu drugima iako sebe izlažu rizicima.”

“Heroji su volonteri, prodavci, komšije, nastavnici koji drže časove na daljinu, policajci, vaša tetka, roditelj, strina, ujak ili poštar koji vam je i pored svega doneo važno pismo tokom pandemije koja je zahvatila čitav svet,” navodi se u opisu konkursa.

Bilo bi nam jako dragoceno da nas podržite u ovoj akciji i predložite svog heroja i tako i vi date svoj doprinos u promociji onih najpožrtvovanijih i najhrabrijih tokom pandemije, naveli su iz Eu info kutka.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde