Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

64
0
PODELI
foto: JKP Naissus

Voda se sliva niz ulicu, potrebno je raskopavanje u Gornjem Matejevcu, prema Knez Selu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca, prema Knez Selu.

Gornji Matejevac, ul. Prosvetna br. 22 i ugao ulica Obilićeve i Savske

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje u Prosvetnoj ulici br. 22 i na uglu ulica Obilićeve i Savske, u Gornjem Matejevcu. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u Prosvetnoj ulici. Ukoliko se bude intervenisalo na uglu ulica Obilićeve i Savske moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Gornjeg Matejevca prema groblju.

Selo Gornja Toponica

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje na ulazu u selo Gornja Toponica, kod table“Holivud“, i nastavljaju se radovi od prethodnog dana na Toponičkom putu kod mlekare. Zbog intervencije na ulazu u selo moguć je prekid vodosnabdevanja u delu sela Gornja Toponica (specijalna bolnica ostaje snabdevena). Okončanje radova i vraćanje u redovan sistem vodosnabdevanja se predviđa do 15 sati.

Selo Sečanica

Voda na ulici, potreban je iskop na dve lokacije u selu Sečanica, na ulazu u selo i mahali“Savčinska mala“. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u delu sela Sečanica (na ulazu u selo).

Selo Pasi Poljana, ul. 1300 kaplara bb

Voda na površini, nužan je iskop u selu Pasi Poljana, u ulici 1300 kaplara bb (na kraju ulice). Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati u donjem delu ulice 1300 kaplara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde