Naslovna Društvo Načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski posetila Gradsku opštinu Medijana

Načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski posetila Gradsku opštinu Medijana

48
0
PODELI
foto: GO Medijana

Načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski posetila je Gradsku opštinu Medijana i uručila 800 maski, koje je proizvela fabrika trikotaže u Bosilegradu.

foto: GO Medijana

” Maske su pamučne, a doniramo ih opštinama na zahtev predsednika opštine Bosilegrad, Vladimira Zaharijeva. Gradska opština Medijana najveća je niška opština, pa je red da bude i sagledana ovom donacijom. Vanredno stanje je prestalo, ali i dalje postoji potreba za maskama“, rekla je Sotirovski.

foto: GO Medijana

Ona je o načinu rada i problemima na terenu razgovarala sa volonterima koji više od dva meseca rade na isporuci namirnica, lekova i paketa socijalno ugroženim građanima i penzionerima.

Prvi čovek niške Medijane Nebojša Kocić upoznao je načelnicu okruga sa radom opštine tokom vanrednog stanja i daljim planovima.

foto: GO Medijana

“Privodimo kraju podelu paketa koje je obezbedio Grad Niš za penzionere sa primanjima ispod 30 hiljada dinara. Vraćamo se polako redovnim aktivnostima, uredili smo vrtić „Neven“, raspisali konkurs za vantelesnu oplodnju za bračne parove sa naše teritorije, radićemo ubrzano u narednom periodu kako ne bi ni jedna oblast života i rada trpela“, dodao je Kocić zahvalivši na donaciji.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde