Naslovna Hronika Za Dragoslavom koji je nestao pre 10 dana traga celo selo

Za Dragoslavom koji je nestao pre 10 dana traga celo selo

75
0
PODELI
Dragoslav Mladenović

Za Dragoslavom Mladenovićem (63) iz Donje Trnave policija intenzivno traga već desetak dana, od njegovog nestanka 29.aprila, a sada će im se pridružiti i meštani sela koji sutra kreću u potragu za svojim komšijom.

Za Dragoslovom traga i njegov sin Miljan koji kaze da je njegov otac nije sa sobom poneo ništa iz kuće i da ga zbog toga sudbina oca jos više zabrinjava. Dragoslav sa sobom nije poneo ni svoja licna dokumenta.

“Nikome nije kazao gde ide. Osam dana nikakvu informaciju nisam dobio o njemu. Kada je izašao iz kuće, na sebi je imao crnu rolku, vojničke pantalone i patike. Sada ima dužu kosu i bradu”, opisuje Miljan svog oca za kojim traga.

On dodaje da se  njegov otac u poslednje vreme  promenio.

“Počeo je da se čudno ponaša, ali nismo očekivali da će otići iz kuće. Pretražio sam okolinu sela, šume, prijavio nestanak policiji ali sve je uzalud”, priča Miljan.

Miljanu će se sada u potrazi za ocem pridruziti i  komšije. Oni su uputili apel svima koji to mogu da se pridruže potrazi. Kako se navodi u njihovom dopisu, koji je potpisao predsednik saveta građana Donje Trnave Đurica Ranđelović, oni će se sutra u 10 sati okupiti ispred tamošnjeg Doma kulture, a zatim krenuti u pretraživanje sela i okoline.

Svi koji nešto znaju o nestalom čoveku mogu se javiti njegovom sinu na telefon 0612442603 ili policiji na 192.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde