Naslovna Društvo Znanje ne baguje – Kroz diskusije i predavanja onlajn do boljeg neformalnog...

Znanje ne baguje – Kroz diskusije i predavanja onlajn do boljeg neformalnog obrazovanja

0
PODELI
foto: UNBOX Hub

Kroz diskusije, predavanja i vebinar “Znanje ne baguje” mladi iz nevladine organizacije UNBOX Hab žele da pomognu nastavnicima i dopune formalno obrazovanje za sve uzraste i nivoe predznanja preko njihove onajn platforme.

Kako navodezbog pandemije virusa korone, sve aktivnosti UNBOX Haba su prebačene na njihov sajt, a svi zainteresovani mogu da ponedeljka do subote prate rad književnih, foto, IT, matematičkih sekcija, 3D kluba, kao i tok vebinara “Znanje ne baguje” potpuno besplatno.

foto: UNBOX online

Članovi UNBOX tima su započeli vebinar #ZnanjeDaNeBaguje kao vid podrške nastavnicima pri digitalizaciji obrazovanja, formiranju i sprovođenju nastave u virtuelnim učionicama.

Svakog četvrtka u 21 sat na stranici vebinara se vode interaktivne diskusije kvalitetnom obrazovanju u 21. veku, šta ono podrazumeva, koji su njegovi ishodi, kako da ga realizujemo i kako da uspemo u tome.

“Moći ćete da postavljate pitanja i polemišete s’ nama jer je cela svrha u tome da pomognemo i budemo praktični. Ovo je izazov koji samo zajedno možemo da rešavamo,” navedeno je na sajtu Haba.

UNBOX hab deo je nevladine organizacije “Nauči me” iz Niša, koja se bavi inovacijama u obrazovanju kroz UNBOX Hab inovativnih edukacija. Kroz klubove, radionice i kurseve UNBOX Hab doprinosi kvalitetnijem obrazovanju i edukaciji mladih motivišući i osnažujući ih da rade na sebi i aktivno učestvuju u svojoj zajednici, navode iz ove organizacije.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde