Naslovna Društvo Podeljene zaštitine maske štićenicima Sigurne kuće

Podeljene zaštitine maske štićenicima Sigurne kuće

57
0
PODELI
foto: redakcija

Kako su gradovi širom sveta blokirani sa ciljem sprečavanja širenja koronavirusa, masovni napori da se spasu ljudski životi, doveli su jednu drugu ranjivu grupu u veliku opasnost. Žene i deca koja žive sa nasiljem u porodici ne mogu da izbegnu nasilnike tokom karantina, a aktivisti iz Italije, Španije, Nemačke, pa i Srbije upozoravaju da već primećuju alarmatan porast zlostavljanja u porodici.

Tim povodom, humani tim Građevinske tehničke škole „Neimar“ iz Niša na čelu sa direktorom Sretenom Vasićem, posetio je i donirao zaštitne maske štićenicima Sigurne kuće u Nišu.

foto: redakcija

“Naša vredna učenica Jelena Todorović i njena majka Radmila, obe volonteri pri Štabu za vanredne situacije, izradili su zaštitne maske od materijala koje je naša škola donirala u humanitarne svrhe”, kaže direktor Vasić.

Ovu humanitarnu pomoć primila je direktorka ove ustanove Sonja Šćekić, koja je izjavila da se veoma raduje ovoj pomoći i da joj je veoma drago što će na ovaj način opskrbiti štićenike Sigurne kuće ovim maskama.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde