Naslovna Sve vesti Niš Bez vode u Belotincu, Niškoj Banji, Rujniku, Leskoviku, naselju Branko Bjegović i...

Bez vode u Belotincu, Niškoj Banji, Rujniku, Leskoviku, naselju Branko Bjegović i Gornjem Matejevcu

0
PODELI
foto: Naissus

U toku su radovi na vodovodnoj mreži i prekidi u vodosnabdevanju u Belotincu, Niškoj Banji, Rujniku, Leskoviku, naselju Branko Bjegović i Gornjem Matejevcu.

U delovima ovih mesta se očekuje prekid u vodosnabdevanju do 15 časova

Selo Belotinac, ul. Njegoševa br. 112
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Njegoševoj, kod br. 112, u selu Belotinac. Zbog popravke vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u selu Belotinac.

Niška Banja, ulica Trg Republike br. 44
Nastavak radova u ulici Trg Republike br. 44, u Niškoj Banji. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ulici Trg Republike.

Naselje Branko Bjegović, ulica 8. mart
Voda na površini, nužno je raskopavanje u ulici 8. mart, u naselju Branko Bjegović. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati za korisnike u ulici 8. mart.

Gornji Matejevac, ulica Savska br. 1
Nastavak radova na pronalaženju i popravci kvara u Savskoj ulici br. 1, u naselju Gornji Matejevac. Zbog dubinske havarije moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu naselja Gornji Matejevac.

Sela Rujnik i Leskovik
Po nalogu štaba za vanredne situacije otpremljena je auto-cisterna za snabdevanje pijaćom vodom u selima Rujnik i Leskovik i obezbediće da se svi korisnici snabdeju potrebnom količinom vode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde