Naslovna Sve vesti Niš Stefan Ilić nosilac liste Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka na...

Stefan Ilić nosilac liste Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka na Panteleju

370
0
PODELI

Srpska radikalna stranka predala je i Opštinskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike u Skupštinu Gradske opštine Pantelej, pod nazivom „Dr Vojislav Šešelj – Srpska radikalna stranka, a listu na Panteleju predvodi Stefan Ilić.

Na izborima koji su raspisani za 26.april 2020.godine, srpski radikali očekuju bolji izborni rezultat od predhodnih izbora.

Predsednik Opštinskog Odbora Pantelej i član Centralne Otadžbinske Uprave , koji kao kandidat za predsednika Opštine Pantelej rekao je da ima detaljan program za razvoj svih delova Opštine Pantelej, kako gradskog tako i seoskog područja.

“Danas je proglašena lista kandidata za odbornike iza kojih stoji cela Srpska radikalna stranka na čelu sa našim predsednikom prof.dr Vojislavom Šešeljem. Naši kandidati su Vaše komšije, koji žive isto kao i Vi i oni najbolje znaju šta treba uradeti u svom komšiluku, kako bi i sebi i Vama stvorili bolje uslove za život. Većina sela sa teritorije Opštine imaju svog kandidata na našoj listi, tako i selo Malča ima kandidata na trećem mestu liste Stanković Marka,” rekao je Ilić.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde