Naslovna Sve vesti Niš Ruska stranka traži uvođenje vanrednog stanja

Ruska stranka traži uvođenje vanrednog stanja

336
0
PODELI

Povodom narastajuće opasnosti od širenja koronavirusa, Gradski odbor Ruske stranke u Nišu poziva građane da shvate ozbiljnost situacije i da se pridržavaju svih propisanih mera zaštite.

Ističu da nema mesta panici, već samo odgovornom ponašanju prema sebi, svojim najbližima i svim ljudima sa kojima na bilo koji način dolazimo u kontakt.

“Apelujemo i tražimo od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade i svih koji su u prilici da odlučuju o sudbini našeg naroda da uvedu vanredno stanje, zatvore vrtiće, škole i fakultete i povuku sve neophodne poteze kako bi smo izbegli katastrofu širokih razmera koja se događa u mnogim zemljama sveta,” ističu u saopštenju.

Ruska stranka će na sastanku koji je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio za utorak 17. mart 2020. godine tražiti uvođenje vanrednog stanja, odlaganje izbora do daljeg, odnosno do stabilizovanja epidemiološke situacije u zemlji.

“Tražićemo i prekid svih predizbornih radnji, a posebno prikupljanje potpisa za podnošenje izbornih listi, kako bi se izbeglo bilo kakvo okupljanje građana, a samim tim i smanjila mogućnost širenja koronavirusa,” zaključili su iz Ruske stranke.

Ruska stranka smatra da, u ovom trenutku, ne postoji ništa važnije od zdravlja naših sugrađana i daće svoj maksimalan doprinos svim aktivnostima na suzbijanju koronavirusa.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde