Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

0
PODELI
ilustracija / foto: Naissus

Ulica Dimitrija Golemovića br.4 voda na ulici, potrebno je raskopavanje u ul. Dimitrija Golemovića br. 4 u Donjoj Vrežini. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u ul. Dimitrija Golemovića i okolnim ulicama.

Niška Banja, ulica Trg Republike

Kvar na potisnom vodu, pumpe su isključene prethodne večeri. Obavlja se iskop u ulici Trg Republike u Niškoj Banji. Zbog radova na popravci vodovodne mreže u prekidu je snabdevanje vodom u ul . Trg Republike i ulicama iznad crkve u Niškoj Banji.

Selo Belotinac, na dve lokacije

Voda na ulici na dve lokacije, kvar na mreži u ul. Vuka Karadžića i Kvar na deoničnom zatvaraču u ul. Kralja Aleksandra. Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike u selu Belotinac.

Ulica Vojvode Mišića

Kvar na servisnom ventilu u ul. Vojvode Mišića, u vatrogasnom domu. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid u snabdevanju vodom za korisnike u delu ulice Vojvode Mišića (vatrogasni dom).

Selo Velepolje

Voda na površini, neophodna je zamena deoničnog zatvarača u selu Velepolje. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u selu Velepolje.

Sela Rujnik i Leskovik

Po nalogu nadležnog štaba za vanredne situacije, otpremljena je auto-cisterna za snabdevanje sela Rujnik i Leskovik pijaćom vodom. Namensko vozilo će da dežura do 16 sati, uz uslov da ostane i duže kako bi meštani ova dva sela obezbedili potrebne količine vode.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde