Naslovna Sve vesti Niš KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

80
0
PODELI

Ugao ulica Vojvode Tankosića i Ćirila i Metodija obavljaju se radovi na prevezivanju vodovodne mreže DCI 200 na PDN 160 na uglu ulica Vojvode Tankosića i Ćirila i Metodija. Zbog intervencije moguć je manji prekid u snabdevanju vodom do 15 sati u delu ulice Vojvode Tankosića, konkretno od ul. Todora Milovanovića do ulice Sedmog jula (Dom zdravlja prespajanjem druge veze neće imati prekid u vodosnabdevanju).

Ulica Aleksandra Medvedeva, kod Elektronskog fakulteta

Obavljaju se radovi na prevezivanju stare na novoizgrađenu vodovodnu mrežu u ulici Aleksandra Medvedeva kod Elektronskog fakulteta. Ekipa JKP Naissus će u dogovoru sa korisnicima studentske kuhinje na kratko prekinuti vodosnabdevanje do 15 sati. Bez vode biće biće i Elektronski fakultet i Studentski dom. Nakon intervencije predviđa se normalizacija vodosnabdevanja.

Ulica Toponički put bb

Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Toponički put, 50 metara od silosa. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu snabdevanje vodom do 15 sati za korisnike od sela Vrtište do sela Gornja Toponica.

Ulica Bulevar Nemanjića br. 102

Kvar na prvom ventilu u ul. Bulevar Nemanjića kod broja 102. Zbog radova na popravci priključne veze moguć je manji prekid u snabdevanju vodom za korisnike na pomenutoj adresi.

Ulica Čamurlijski put bb

Voda na površini, neophodno je raskopavanje u delu ulice Čamurlijski put. Zbog popravke kvara na priključnoj vezi moguć je manji prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na Čamurlijskom putu i selu Čamurlija.

Niška Banja, ul. Školske česme br. 26

Voda na površini, potrebno je raskopavanje u ul. Školske česme br. 26 u Niškoj Banji. Zbog popravke priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u ulici Školske česme.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo vas unesite vaš komentar
Molimo vas unesite vaše ime ovde